Vabimo vas na največji slovenski festival za grajenje inovacijske skupnosti, ki se bo odvijal na različnih prizoriščih v Ljubljani, Mariboru in Kopru med 16. in 25. oktobrom 2023.

Festival bo skozi interdisciplinarni program ponudil vpogled v prebojne inovacije in strokovno znanje raziskovalcev Univerze v Ljubljani, Univerze v Mariboru in Univerze na Primorskem. Za boljše razumevanje potreb industrije pa bodo podjetja odprla svoja vrata in predstavila svoje izzive raziskovalcem, študentom ter drugim predstavnikom gospodarstva.

Ker bodo dogodki potekali po celotni Sloveniji bodo organizirani tudi brezplačni avtobusni prevozi.

Naš skupni cilj festivala je zgraditi trdne odnose in učinkovita partnerstva za inovacije prihodnosti.

Več informacij najdete na https://uniminds.si.

Prijave so že odprte.

Dogodek poteka pod okriljem »Meseca znanosti«, ki ga podpira MVŠZI, v organizaciji: Pisarna za prenos znanja Univerze v LjubljaniSlužba za prenos znanja in tehnologij Univerze v Mariboru in Center za razvoj in prenos znanja Univerze na Primorskem, SPIRIT Slovenija v sodelovanju z EIT Hubi Slovenija – EIT HealthEIT FoodEIT ManufacturingEIT Raw Materials, EIT Digital in EIT Urban Mobility. Glavna partnerja dogodka sta farmacevtska družba Lek in Ljubljanski univerzitetni inkubator.