1. Home
  2. Docs
  3. Podjetja

Podjetja

Ste podjetje in si želite povezati z raziskovalcem Univerze v Mariboru?

Za dostop do raziskovalcev Univerze v Mariboru in intelektualne lastnine je kontaktna točka za podjetja in organizacije Služba za prenos znanja in tehnologij.

V okviru povezovanja znanstveno-raziskovalne in gospodarske sfere ponujamo različne storitve za pospeševanje prenosa znanja in tehnologij. V Službi za prenos znanja in tehnologij organiziramo različna izobraževanja, usposabljanja in dogodke, s katerimi dvigujemo zavedanje o pomenu zaščite pravic intelektualne lastnine, hkrati pa kreiramo priložnosti za vzpostavljanje stikov in mreženje med akademiki in gospodarstveniki oziroma podjetniki. Pomagamo vam pri prepoznavanju tehnologij in strokovnega znanja, relevantnih za vaše področje poslovanja, ter pri povezovanju s strokovnjaki in uvajanju univerzitetnih tehnologij na trg z našim širokim naborom vrhunskih raziskovalcev in naprednih tehnologij.

Prav tako smo vključeni v mrežo Enterprise Europe Network, ki je največja podporna mreža za podjetja z mednarodnimi ambicijami. Podjetnikom, raziskovalnim inštitutom, univerzam, tehnološkim centrom ter ustanovam za razvoj podjetništva in inovacij brezplačno pomagamo v največji meri izkoristiti (poslovne) priložnosti v EU in širše. Pri tem posredujemo strokovno znanje in omogočimo uporabo orodja za iskanje stikov, ki slovenska podjetja povezuje s pravimi mednarodnimi partnerji.

V kolikor bi želeli vzpostaviti kontakt z nami, smo vam na voljo na naslovu een@um.si.

Preglejte poslovne priložnosti v Enterprise Europe Network borzi.